Acaba la temporada de Tardor a Can Rigol

Posted · Add Comment
Benvinguts a la Casa de Colònies i Granja-Escola Can Rigol

La setmana passada vam rebre l’última escola que ens ha visitat aquesta tardor.  Durant aquests mesos, 3.400 nens i 600 adults, entre mestres i acompanyants, grups de families i organitzacions, han gaudit de les nostres instal·lacions i serveis. Una gran família reunida entorn una Casa amb història que, des de 1984, convertida en Casa de Colònies, ha viscut milers d’històries que segurament formen part de l’imaginari infantil dels avui ja adults que encara recorden que un dia van venir a Can Rigol.

Les activitats que hem preparat a Can Rigol aquesta tardor han sigut:

  • Treballem a la granja
  • La gimcanes de natura de la tardor
  • La castanyera
  • Treballem la llana
  • Fem coques, pa i galetes.

En total han estat 40 escoles, 10 entitats infantils i juvenils  de diferents organitzacions: esplais , ONGs …, 12 grups d’adults i famílies, associacions i AMPAs. Persones que ens han acompanyat, a qui hem conegut o amb qui hem reforçat lligams. Perquè a Can Rigol pensem en les persones, en el gaudi satisfactori de tothom que ens visita.

Ara que s’apropa el Nadal, a Can Rigol no descansem pas. Estem preparant noves activitats, fent noves instal·lacions, endreçant papers i organitzant-ho tot perquè a la tornada de les vacances nadalenques torneu a gaudir de casa nostra i del nostre entorn.

Us hi esperem!

Comments are closed.