Aquesta activitat es pot dur a terme des d’Educació Infantil a Primària.
Al començament el que fem, si no ho hem fet prèviament, és presentar-nos i que els nens es presentin.
El primer moment l’aprofitarem per comentar els aliments que elaborarem i per tenir en compte que abans de ficar-se a la cuina un dels aspectes més importants a considerar és la higiene, tant de les nostres mans com del lloc on treballarem.
Una vegada al lloc on treballarem i en relació a l’edat del grup observarem els ingredients (procedència, textura, color, olor, funcions, etc), veurem les transformacions que es donen de la barreja dels diferents ingredients, i mirarem de tenir cura de la presentació.
Per últim, hem recollir, ja que tot bon cuiner deixa endreçades les seves eines quan acaba la feina.
A totes les edats el que cuinarem serà per endur-s’ho. Els productes elaborats es ficaran a unes bosses de forner amb el nom de cada nen/a.
Ara l’única cosa que cal és tenir gana…
Els aliments que recomanem elaborar per sortida d’un dia i a Educació Infantil (per se’ls hi més propers) són:
- Pa i Galetes Coco
D’altres elaboracions que tenim serien: Pizzes,Coques de Forner, Rosquilles i Galetes Llimona