Casa de Colònies Can Rigol: oferta d’excursions escolars d’un dia per a infantil i primària

Posted · Add Comment
Passar un dia a la Casa de Colònies Can Rigol

Excursions d’un dia a Can Rigol a un preu irresistible!

Les excursions d’un dia són un dels punts forts de l’oferta de la Casa de Colònies i Granja Escola Can Rigol. Podeu escollir entre un ampli ventall d’activitats pensades expressament per nens i nenes d’educació infantil i primària. I tot i que encara els nens i nenes no han tornat a l’escola, tot i que encara fins i tot tu tens massa viu el record de les vacances, sabem que és hora de renovar il·lusions i de planificar el curs. Una planificació que de ben segur inclou excursions i sortides d’un dia com a eina d’aprenentatge i coneixement de l’entorn.

Visites d’un dia a Can Rigol: gaudir aprenent en un entorn natural privilegiat

La casa de colònies Can Rigol, situada a Begues, a l’entrada del Parc del Garraf però encara molt a prop de Barcelona, ofereix no només un important catàleg d’activitats a mida per a nens i nenes d’educació infantil i primària sinó també tota l’experiència acumulada al llarg dels més de 30 anys que portem dedicats a les colònies escolars. A més, la Casa de Colònies compta des de 1994 també amb una granja-escola on els nens i les nenes aprenen, gaudint, a entendre els animals i respectar-los, a vèncer les pròpies pors i entendre les pors dels altres. En definitiva, aprenen a créixer i a viure! Ara podeu contractar la vostra visita d’un dia durant els mesos de novembre i febrer a la Granja-Escola de Can Rigol per només 10,50€, amb IVA inclòs.

Activitats per Educació Infantil i Primària a la Casa de Colònies Can Rigol

A continuació us oferim un llistat d’activitats per dur a terme en les vostres excursions d’un dia per infants d’educació infantil i primària. En tots els casos trobareu una explicació dels objectius, els continguts de l’activitat i la metodologia que seguirem perquè l’experiència sigui enriquidora, gratificant, divertida i pedagògicament apta pels vostres objectius del curs.

Sortides d’un dia a Can Rigol per només 10,50€ per nen o nena

Activitats d’1 dia durant el mes de Novembre:

Si necessiteu tot el catàleg d’activitats per grups d’edicació infantil de la Casa de Colònies de Can Rigol, podeu fer clic aquí. I si necessiteu el catàleg d’activitats per grups de Primària, aquí. Les activitats de la Castanyada i Fem panellets tenen un preu d’11,70€ (IVA inclòs). Aquest increment es deu únicament al fet de que l’horari de monitoratge és superior al de la resta d’activitats ofertades.

Activitats d’1 dia durant el mes de febrer per Infantil i Primària:

  • Gimcanes lúdiques
  • Plantada: Hem fet un bosc
  • Avui Cuinem
  • Treballem la llana
  • Un dia a l’hort
  • Fem Paper reciclat
  • Un dia a la Granja-Escola de Can Rigol

Activitats d’1 dia només per grups de Primària durant el mes de febrer

Deixa un comentari