Castanyada i panellets a Can Rigol

Posted · Add Comment
Castanyada a la Casa de Colònies Can Rigol

Castanyada o Panellets per 12,20€: activitats per infantil i primària a Can Rigol

La Castanyada és una de les festes més emblemàtiques de la nostra cultura. Una tradició centenària per a la qual ens agrada contribuir a la seva difusió. És per això que a Can Rigol, a l’octubre i novembre ens vestim de castanyeres i encenem el foc a terra per tenir-ho tot a punt a l’espera de la vostra arribada. Infants i educadors podran participar del procés de torrat de les castanyes mentre escoltem històries i llegendes de la nostra particular castanyera.

I si sou més de panellets, a la Casa de Colònies Can Rigol tindreu la possibilitat d’aprendre a preparar-los. Farem panellets dels més tradicionals com són d’ametlla i coco. I després de coure’ls ja només quedarà tastar-los!

Vine a fer panellets a la Casa de Colònies de Can Rigol

Viviu la tardor en tota la seva esplendor a la nostra masia del segle XII

La tardor és sinònim de jerseis, llar de foc i fulles al terra. Un paisatge canviant que, lluny de ciutat, en ple bosc, es tenyeix de colors taronges i marrons, fent aflorar una gamma cromàtica gairebé infinita. No deixeu escapar l’oportunitat de poder gaudir d’aquest espectacle de la natura en un entorn privilegiat com el que us ofereix la Casa de Colònies Can Rigol.

Aquest novembre, Can Rigol us continua obrint les portes per gaudir de les nostres activitats d’un dia pensades per gaudir de la natura i la tradició, allunyats de les aules per unes hores. A la nostra oferta habitual d’activitats s’hi sumen per aquestes dates dues propostes que s’han convertit en un clàssic, i que ja són segell d’identitat de la Casa de Colònies Can Rigol.

Feu ja la vostra reserva per a una d’aquestes dues activitats durant el mes de novembre a un preu d’12,20€ cada una, IVA inclòs. Viviu aquesta tradició pròpia de la tardor en ple Parc del Garraf, enmig del bosc i en una masia datada del segle XII. Tot plegat a tan sols 25km de Barcelona i amb excel·lents comunicacions.

Deixa un comentari