Reserva les colònies escolars a Can Rigol ara i aprofiteu les promocions!

Posted · Add Comment

Colònies escolars a Can Rigol: Els preus

La promoció és vàlida els dilluns, dimarts o dimecres dels mesos d’octubre de 2019 i març de 2020. I durant els mesos de novembre i febrer, tots els dies de la setmana.

  • 1 Pensió amb tots els àpats inclosos i 3 activitats, 65€+IVA
  • 2 Pensions amb tots els àpats inclosos i 5 activitats, 106€+IVA

Perquè és hora de pensar en les Colònies Escolars del curs vinent. Gràcies a la nostra experiència, sabem que és a partir d’ara i abans de que arribin les merescudes vacances de l’estiu toca esborrar de la llista de tasques pendents la reserva de les colònies escolars. I des de la Casa de Colònies Can Rigol us ho volem posar ben fàcil. Feu clic aquí i podreu consultar el calendari de reserves amb les dates disponibles i la possibilitat d’iniciar la reserva. 

Perquè a més de la nostra experiència i tradició. A més de l’equipament gairebé exclusiu de les nostres instal·lacions amb la Granja-Escola i de l’entorn privilegiat que ens envolta a tan sols 25 quilòmetres de Barcelona, a més, tenim uns preus irresistibles per a les vostres colònies escolars.

Instal·lacions perfectes per les colònies escolars:

Durant aquests més de 30 anys d’existència de Can Rigol no hem parat de créixer i de millorar. Com que una imatge val més que mil paraules, podeu fer una ullada -o millor una visita virtual- a les nostres instal·lacions gràcies a aquest tour virtual on podreu veure que sens dubte Can Rigol és una destinació òptima per les vostres colònies escolars i per les vostres excursions o sortides d’un dia. Una vocació, un equip professional, amb experiència i coneixement.

I durant tots aquests anys no hem deixat de millorar, d’invertir en modernitzar i mantenir actualitzats els equipaments tant exteriors com interiors. Recentment, hem estrenat nous lavabos i nous equipaments exteriors pensats per a activitats infantils que faran inoblidable la visita a la Casa de Colònies Can Rigol.

Un equip conscient que l’equip docent que acompanyeu els nens necessiten per part nostra col·laboració i serveis professionals que us permetin gaudir de la vostra feina. I, fins i tot, poder donar-li continuïtat a l’aula a la tornada de les colònies escolars.

Deixa un comentari