Colònies escolars a Can Rigol: Vine al març i aprofita els nostres descomptes

Posted · Add Comment
Colònies escolars a Can Rigol

Colònies escolars: 2 dies a Can Rigol per 61,70€ amb monitors (dilluns-dimarts)

A Can Rigol sabem per experiència que l’objectiu de les colònies escolars sempre és l’aprenentatge dels nens i nenes a través del joc, la convivència i l’esbarjo com a eines fonamentals per a una experiència enriquidora i positiva. I si pot ser en unes instal·lacions com les de la Casa de Colònies Can Rigol, i en un entorn com el del Parc del Garraf on ens trobem, millor que millor, oi?

Però també som conscients que l’equip docent que acompanya els nens necessita per part nostra col·laboració i serveis professionals que us permetin gaudir de la vostra feina. I, fins i tot, poder donar-li continuïtat a l’aula a la tornada de les colònies escolars. Per això la promoció que us oferim per venir de colònies escolars a Can Rigol inclou, a més de 2 activitats a escollir i el joc de nit, monitors des del moment de l’arribada. I 1 hora de monitoratge al migdia del segon dia perquè pugueu dinar tranquil·lament…

El preu de les colònies escolars per a estades de 2 dies habitualment és de 69,39€. Però si les reserveu ara, i escolliu el mes de març per gaudir de les colònies a Can Rigol, podreu beneficiar-vos d’un excepcional descompte de més de 8€ per nen o nena. Els preus en aquest cas no inclouen el 10% d’IVA.

Colònies escolars al mes de març: 3 dies a Can Rigol per 99,36€

Voleu passar 3 dies de colònies a Can Rigol? Perfecte. Doncs de dilluns a dimecres, durant el mes de març, a un preu 13€ inferior a l’habitual a la nostra casa de colònies (112,39€). Una estada de 3 dies amb monitors ja des del matí de la vostra arribada. Amb 4 activitats especialment pensades per l’edat dels infants, jocs de nit inclosos, i hores de monitoratge durant els vostres dinars del segon i el tercer dia.

Gimcanes, activitats a l’hort, a la Granja-Escola de Can Rigol, activitats d’aprenentatge a la cuina, amb paper reciclat o treballant la llana… Un ampli catàleg d’activitats adaptades a les edats dels nens i nenes d’infantil i primària que podreu configurar segons els vostres interessos i objectius didàctics per convertir en inoblidables les vostres colònies escolars. En aquest cas, els preus estan sense IVA.

Instal·lacions renovades en un entorn natural privilegiat

Durant aquests 30 anys d’existència de Can Rigol no hem parat de créixer i de millorar. Com que una imatge val més que mil paraules, podeu fer una ullada -o millor una visita virtual- a les nostres instal·lacions gràcies a aquest tour virtual on podreu veure que sens dubte Can Rigol és una destinació òptima per les vostres colònies escolars i per les vostres excursions o sortides d’un dia. Una vocació, un equip professional, amb experiència i coneixement, i ara amb uns preus irresistibles.

Deixa un comentari