Can Rigol aprofita cada hivern per millorar la Casa

Posted · Add Comment
Can Rigol, casa de colònies a Begues, Baix Llobregat

De la masia de Can Rigol ja es parlava per allà l’any 1200, segons el llibre de l’historiador de Gavà Josep Campmany Guillot publicat el 2009 pel Centre d’Estudis de Gavà i Associació d’Amics del Museu de Gavà. Pots consultar i descarregar el llibre aquí.

Can Rigol havia estat antigament habitada per masovers que s’encarregaven del cultiu de les terres, fonamentalment camps de cereals, vinyes i presseguers, i de la cura de la finca.

L’any 1983 es va acondicionar i inaugurar com a casa de colònies i va ser el 1994 quan vàrem ampliar-la a granja escola

El pas del temps i les estacions ens han donat experiència per anar millorant dia a dia i des de llavors no hem parat de fer i desfer, d’ampliar i millorar les nostres instal.lacions per adaptar-nos a les necessitats dels grups que ens visiten.

Cada any, aprofitant la parada de l’ hivern hem anat reconstruint i millorant les nostres instal·lacions. Aquest any, estem construint una nova habitació de 12 places, un bany i un espai integrat polivalent, tot pensat per donar mes amplitud i comoditat als nostres usuaris  augmentant  el número de places i d’espais a la planta baixa de la casa.

Millores a les instal·lacions de Can Rigol

Un cop superats tots els tràmits tècnics i legals, hem començat ja les obres i si tot va bé, esperem tenir-ho tot llest a mitjans de febrer.
Amb aquesta ampliació Can Rigol podrà acollir encara a més escoles i grups … perquè com diuen, com més serem més riurem!

Comments are closed.