Els propòsits del 2014

Posted · Add Comment

Cada any comencem amb uns quants propòsits que ens proposem fermament tirar endavant. Cada any que comença arriba farcit de nous propòsits, noves il·lusions i nous projectes per fer.

A Can Rigol cada any ens proposem moltes coses. Algunes petites, com arreglar definitivament aquella taula de les golfes, i algunes de grans, com ampliar la casa per donar cabuda a més nens i nenes, però totes igual d’importants i que sempre ens mantenen ocupats i il·lusionats.

El problema és que en moltes ocasions aquests propòsits continuen sense complir-se al final d’any ja sigui per falta de temps o perquè sorgeixen noves prioritats, però passi el que passi a Can Rigol tenim sempre un propòsit que intentem complir cada dia, sense defallir i amb una immensa alegria, un propòsit que renovem sense cansar-nos i que intentem millorar contínuament … el nostre propòsit és oferir-vos sempre el millor de nosaltres, el millor de la nostra casa, el millor de la nostra granja, perquè sempre que ens visiteu us trobeu ben acollits i tingueu ganes de tornar.

Aquest gran propòsit es va construint a base de constància, detalls i experiència, ja són 30 anys al vostre servei i volem que siguin molt més!!

I vosaltres, teniu la llista dels propòsits per aquest 2014?

Comments are closed.