Estades esportives a Can Rigol: Des de 4rt de primària i fins l’ESO

Posted · Add Comment
Estades esportives a la Casa de Colònies Can Rigol

Estades esportives a Can Rigol: novetat per grups de primària i ESO

Les estades esportives a Can Rigol són la darrera novetat incorporada al catàleg d’activitats adreçades a nens i nenes d’educació infantil i primària. Una modalitat d’estada pensada específicament per nois i noies des de 4rt de Primària i fins l’ESO i que tenen, evidentment, l’esport com a protagonista des d’una vessant lúdica i no competitiva.

De fet, el disseny de l’activitat inclou dierents modalitats esportives com el korfball, contrarellotge, indiaques, ultimate frisbee i el tir amb arc. De fet, totes les modalitats esportives que recull la nova activitat de la Casa de Colònies Can Rigol tenen com a denominador comú el valor de la col·laboració.

Estades esportives o un dia d’esport a Can Rigol

Les estades esportives estan pensades en modalitats d’1 nit i dos dies o bé 2 nits i 3 dies. Les modalitats i pràctiques esportives són les mateixes en ambdos casos i es diferencien en els jocs i activitats complementàries en funció de si és una única nit o dos.

Si es tracta d’una sortida o visita d’un dia a la Casa de Colònies Can Rigol, en arribar farem grups i explicarem la dinàmica general de les activitats esportives. Després cada monitor explicarà in situ el reglament del seu esport amb l’objectiu de que tots els nois i noies facin totes les activitats. No obstant això, el mínim de nois i noies necessaris per desenvolupar aquesta activitat és de 50.

Estades esportives: 1 nit i 2 dies

Les activitats esportives per 1 nit-2 dies es realitzaran la tarda del primer dia i el matí del segon dia. A la nit teniu la possibilitat de fer la ginkana esportiva nocturna o discoteca (a escollir una de les dues opcions).

Estades esportives: 2 nit i 3 dies

Les activitats esportives per 2 nits-3 dies aniran acompanyades dels jocs populars, ja que joc i esport van de la mà. I per les nits… la ginkana esportiva nocturna i la discoteca.

Què és el korfball?

Us deixem aquest vídeo que explica les característiques d’un esport que té una particularitat que el fa encara més especial i idoni per les edats dels beneficiaris d’aquesta activitat a la Casa de Colònies Can Rigol: I és que el korfball és un esport mixt!

Evidentment, les instal·lacions de la Casa de Colònies Can Rigol, l’espai natural disponible, el nivell d’equipament i l’entorn on ens trobem afegeixen atractius a aquesta activitat que es pot contractar d’octubre a febrer si es tracta d’una sortida d’un dia sense quedar-se a dormir.

Descarrega la fitxa “Un dia d’esport” a Can Rigol
Descarrega la fitxa de les estades esportives a Can Rigol.

Deixa un comentari