Sals de Colors a Primària

Posted · Add Comment
Sals de colors a Primària. Activiitat Casa de Colònies Can Rigol

EDAT RECOMANDA

Aquesta activitat la durem a terme amb nens d’Educació Primària.

RESUM D’ACTIVITAT

En principi cal dir que aquesta activitat al ser de caire artístic els nens de primària els sorprèn molt el resultat final per inesperat.

És màgica la forma d’aconseguir que un material tant quotidià com la sal pugui agafar uns colors que combinats entre sí donen un resultat tant suggerent.

Aquesta activitat afavoreix el treball sobre els colors i l’escala cromàtica. Per altra banda, facilita els gustos de cadascú en vers al color.

A la presentació d’aquesta activitat parlarem amb els nens de la importància que té aquest ingredient de cara a la història i a la vida diària dels homes. Després ens posarem mans a la feina i una vegada explicat el procés per tenyir la sal, procedirem a introduir-la amb forma de petites capes dins d’un recipient transparent. Aquest recipient després el podran fer servir com a objecte decoratiu a qualsevol estància de la casa.

Els comentarem que amb aquesta tècnica es poden fer dibuixos. I si volen fer un regal sempre serà un detall més agradable visualment si està ple de color i a més a més ha estat elaborat de forma artesanal.

Descarrega aquí la fitxa de l’activitat de Can Rigol

Deixa un comentari