Serem exploradors del Garraf, nou fil conductor a les activitats de Can Rigol

Posted · Add Comment
Serem exploradors del Garraf

“Serem exploradors del Garraf”. Aquest serà el nou fil conductor per a les activitats pensades per a nens i nenes de Primària que oferta la Casa de Colònies Can Rigol. El fil conductor serà el centre de les colònies dels nens.

El tema dels exploradors lliga perfectament amb totes les activitats que tenim, ja que els exploradors són persones amb una curiositat immensa per tot els que els envolta i al nostre entorn hi ha un munt de coses per descobrir.

Així, totes les activitats que faran a la Casa de Colònies Can Rigol han estat fruit de la descoberta i investigació dels nostres avantpassats. El que volem és alimentar les ganes de conèixer i l’esperit de descoberta que per altra banda és innat a l’ésser humà i especialment als nens.

El nostre explorador té moltes qualitats, però hi ha una que el caracteritza fonamentalment… és força intrèpid! Tot i així, segur que necessitarà de la col·laboració dels vostres intrèpids nois i noies que ens visitin.

Serem exploradors del Garraf: els objectius

L’objectiu del renovador fil conductor és donar-li més força, fantasia i atractiu a les nostres activitats, alhora que un caire encara més lúdic. Evidentment, sense deixar de banda la veracitat i el rigor educatiu de cada activitat i que marquen la trajectòria de la Casa de Colònies de Can Rigol des dels seus inicis.

És important recordar que el magnífic entorn que envolta casa nostra esdevé un escenari ideal per al desenvolupament de tota l’oferta d’activitats pensades per a nens i nenes d’infantil i primària. La natura i el paisatge del Parc del Garraf, l’experiència acumulada, les nostres renovades instal·lacions i, com no, la Granja-Escola de Can Rigol, garanteixen una experiència única i molt sovint inoblidable pels nens que ens visiten, així com còmoda i gratificant pels docents que els hi acompanyen.

Tot just arrenca un nou any i a banda de desitjar-vos que l’exploració dels dies que han de venir us portin al descobriment de molta felicitat, volíem compartir amb vosaltres aquest nou fil conductor. Us hi apunteu? Serem exploradors del Garraf…

Deixa un comentari