Sortides d’un dia a Can Rigol per grups d’infantil i primària

Posted · Add Comment
Sortides d'un dia a la Casa de Colònies Can Rigol

Sortides d’un dia: gaudiu de la natura a Can Rigol per 10,50€

Si esteu planificant les sortides d’un dia d’aquest nou curs, la casa de Colònies Can Rigol és una opció a considerar. A Can Rigol no podem viure d’esquena al fantàstic entorn natural en què ens trobem. La nostra casa de colònies disposa d’una extensió de 5 hectàrees de bosc, camps de conreu i esplanades especialment pensades per al gaudi d’infants i joves. És per això que bona part de la nostra oferta d’activitats d’un dia per a escolars estan orientades a gaudir d’aquest espai natural, a les portes del Parc del Garraf però a tan sols 25km de Barcelona.

Amb aquesta proposta d’activitats, els nois s’endinsaran en l’activitat pròpia d’una masia de segles enrere. Participaran de la màgia que suposa plantar un arbre i establir el vincle amb la terra que això implica. Els procés de selecció de llavors o esqueixos, la preparació del sòl, les necessitats de reg,… Una activitat que també és un joc, i que permet un treball pedagògic de primer ordre en aspectes com el respecte ambiental, la responsabilitat o el compromís amb la terra.

I si voleu anar una mica més enllà, posem l’hort de Can Rigol a la vostra disposició, per a convertir-los en pagesos per un dia. Amb ells i elles, sembrarem, plantarem i regarem el fruit de l’esforç i la satisfacció de veure créixer el resultat d’un procés natural que no comença al mercat, com alguns podrien pensar.

La Granja Escola de Can Rigol: una experiència única al vostre abast

La Granja Escola de Can Rigol és un món de sensacions, emocions i aprenentatges. Els nens aprenen, gaudint, a entendre els animals i respectar-los, a vèncer les pròpies pors i entendre les pors dels altres. En definitiva, aprenen a créixer i a viure! Inaugurada el 1994, disposa de 800 metres quadrats i acull animals de ploma i de pèl, sala d’activitats i incubadora.

La Granja Escola és un projecte educatiu que pretén unir l’educació ambiental amb l’educació en el lleure. L’objectiu és que els nois gaudeixin de la relació amb el medi fent servir la Granja com a mitjà. Per a molts d’ells i elles suposarà el seu primer contacte vital amb gallines, rucs o ànecs. I us podem assegurar que la cara que faran serà impagable. No deixeu passar l’oportunitat de gaudir d’aquesta font d’aprenentatge i diversió a uns preus molt assequibles.

I si el temps no acompanya, gran oferta d’activitats d’interior

Les activitats d’un dia a Can Rigol també estan pensades per gaudir de l’interior de la nostra Masia, en espais diàfans, climatitzats i accessibles. A les diferents sales de les quals disposem podreu realitzar activitats com Paper Reciclat, Cuina o Llana, que els ajudarà a entendre el procés de transformació artesanal d’aquesta matèria primera, des del rentat fins al teixit.
Feu ja la vostra reserva per a activitats d’un dia a la Casa de Colònies Can Rigol per als mesos de novembre i febrer, i podreu acollir-vos a aquesta promoció per la qual podreu escollir la vostra activitat preferida a un preu de 10,50€ per infant, IVA inclòs.

Deixa un comentari