Sortides escolars d’1 dia a Can Rigol: Amb Natural seguretat

Posted · Add Comment
Sortides escolars un dia

Mascaretes, grups bombolla, itineraris marcats… La pandèmia de la covid-19 ha provocat que el curs escolar actual sigui el més atípic dels darrers anys. L’alumnat es veu obligat a seguir una sèrie de mesures estrictes dins les escoles per a evitar contagis, unes mesures que, en el cas d’infantil i primària, pot ser angoixant.

Per això, a la casa de colònies Can Rigol oferim el nostre entorn natural per tal que els infants i joves puguin gaudir amb tota seguretat per a la seva salut de les prop de cinc hectàrees de bosc, camps de conreu i esplanades a les portes del Parc del Garraf. Aire pur a només 25 quilòmetres de Barcelona!

D’entre les activitats de Can Rigol destaquem especialment per a aquests temps de pandèmia les sortides d’un dia a la casa de colònies de Begues, amb unes propostes adaptades tant a l’educació infantil com a la primària i sempre a l’aire lliure. Unes propostes que tenen com a nexe comú el coneixement de la natura.

Així, destaquem les tasques lúdiques en la nostra Granja Escola, els itineraris i excursions pel nostre entorn natural, els treballs a l’hort o el descobriment de la confecció d’elements com la llana o el paper, a banda del gaudi en gimcanes i jocs populars adaptats als grups d’edat i, fins i tot, a la temporada de l’any (com la Castanyada).

Protocols de seguretat

Tota aquesta oferta lúdica es reforça amb l’elaboració i implementació d’una sèrie de protocols per a evitar la propagació del coronavirus, es realitza una neteja i desinfecció constant d’espais comuns i zones amb més contacte (interruptors, baranes, ordinadors…), es ventilen totes les sales de la casa de colònies almenys tres cops al dia.

També impliquen l’ús de la mascareta per part dels monitors i monitores, la presa de la temperatura corporal, la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i evitar el contacte entre diferents grups de convivència.

Si esteu interessats en les activitats d’un dia de Can Rigol, consulteu el calendari d’ocupació i inicieu la reserva. Per a qualsevol informació o dubte, ompliu i envieu el formulari que trobareu en aquest enllaç i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Deixa un comentari